براد پیت پنجاه و یک ساله، همسر آنجلینا جولی، از خوش پوش ترین و مطرحترین هنرپیشههای کارخانه فیلم سازی هالیوود است که در دنیای سلفی، اگر چه نامی مطرح نیست، اما به دلیل شهرت و استایل فشن خود، همواره مورد توجه طرفداران و رسانههای فشن جهان قرار میگیرد.

براد پیت، به دلیل نقش خود در فیلم مشهور آقا و خانم اسمیت Mr & Mrs Smith، به آقای اسمیت خوش پوش سینمای هالیوود شهرت دارد که به همراه همسرش، آنجلینا جولی، مدتی است در کارهای خیریه ای شرکت دارد. حضور وی در مراسم اکران فیلمهایی که همسرش در آن بازی کرده یا کارگردانی آن را بر عهده داشته، در سالهای اخیر، سوژه دوربینهای جهان به خصوص در منطقه آسیا شده است. حضور براد پیت در توکیوی ژاپن و سئول کره جنوبی، یک حضور به یاد ماندنی برای طرفداران آقای خوش تیپ بود و سبب شد تا صدها سلفی جالب را با طرفداران چشم بادامی خود بگیرد.
براد پیت، بر خلاف کیم کارداشیان، لحظه به لحظه از زندگی خود سلفی نمیگیرد و علاقه ای هم به انتشار سلفیهای خود در شبکههای اجتماعی که عضوش هست، ندارد. هم چنین، بر خلاف تیلور سویفت، خواننده و بازیگر مطرح هالیوودی، علاقه ای به ادا درآوردن روبروی دوربین گوشیهای هوشمند ندارد و تلاش میکند، چهره یک جنتلمن را به مخاطبش، القا کند. همین سبک سلفی گرفتن را نیز در سلفیهای خانم جولی که پیش تر در پرتال برترینها به آن اشاره کردیم، مشاهده میکنیم. به طور کل، خانم و آقای اسمیت (انجلینا جولی و براد پیت)، در دنیای سلفی بازها، خیلی فعال نیستند، اما سلفیهای آن ها همواره با استقبال نشریات فشن و حتی پرتالهای فرهنگی و سبک زندگی دنیا مواجه شده است.
سلفی که وی در مراسم اسکار 2014 میلادی، در روبروی دوربین الن د جنرس، مجری مراسم اسکار گرفت، یکی از تاریخیترین سلفیهای گرفته شده جهان را رقم زد که در آقای براد پیت را در کنار همسرش و برخی از چهرههای هالیوودی، نشان میدهد. هشتاد و ششمین مراسم اسکار، یک لحظه تاریخی را برای دنیای سلفی بازها به ثبت رساند که بزرگان هالیوود را در یک عکس سلفی معرفی کرد و برخیها از این سلفی، "برترین عکس دوران " یا Best photo ever یاد میکنند. آیا به نظر شما هم چنین است؟
(سلفی مشهور تاریخ اسکار که در 2014 توسط دوربین Ellen DeGeneres گرفته شد)
این سلفی، بیش از 5 میلیون بار لایک و میلیونها بار توییت شد که رکورد تاریخی در دنیای سلفی بازها به شمار میرود. حضور جنیفر لورانس و مریل استریپ در این سلفی، سبب شهرت بیش تر آن در بین سلفی بازهای هنری شد. بیش از 8 میلیون صفحه وب درباره سلفیهای آقای براد پیت، مطالبی منتشر کرده است که این خود نشان دهنده استقبال طرفداران وی از سلفیهای مستر اسمیت میباشد.
(سلفی آقای اسمیت در مراسم اکران فیلم Unbroken در سیدنی که توسط همسرش کارگردانی شد)
(سلفی آقای اسمیت و طرفدارانش در توکیو برای رونمایی از یک فیلم جدید)
(براد پیت در حلقه طرفدارانش در سئول کره جنوبی برای سلفیهای متعدد)
(براد پیت خوشحال و خندان روبروی دوربین الن د جنرس)
(براد پیت و گوشی هوشمند مارک بلک بری و یک سلفی جالب و دیگر هیچ!)
(وقتی سلفی آقای خوش پوش و خوش تیپ، روی جلد نشریه مشهور QQ میرود)
(براد پیت و دنیای سلفیهای چشم بادامیهای شرق آسیا)
(سلفی براد پیت و طرفدارانش در خیابانهای اطراف محل رونمایی فیلم جدیدش)
(سلفی براد پیت و همسرش – در آسانسور هستند یعنی؟)
(شکار زیبا از دوربین سامسونگ که درحال شکار سلفی براد پیتی هست)
براد پیت، از معدود هنرمندان مطرح سینمای جهان است که فعالیت خاصی در شبکههای اجتماعی ندارد و به همین دلیل، خیلی در فضای مجازی، خود را خبر ساز نمیکند. ولی به هر حال، آقای خوش تیپ، بیش 91 میلیون بار در موتور جست و جوی گوگل، ایندکس شده است و این نشان میدهد که تا چه اندازه دنیای مجازی، علاقمند به آقای اسمیت میباشد. براد پیت در ایران هم همیشه خبر ساز هست. مخصوصاً وقتی، تتویی از یکی از اشعار مولانا را بر روی دست راست خود حک کرد.
این شعر که در واقع برگردان یکی از اشعار مولوی است، چنین محتوایی داشت:
«There exists a field, beyond all notions of right and wrong. I will meet you there»
شعری که «کلمن بارکس» شاعر امریکایی و استاد بازنشسته زبان انگلیسی دانشگاه جورجیا آن را برگردانده و یکی از دلایل مشهور شدن این اشعار میان انگلیسیها، برگردانهای بسیار جذاب انگلیسی از جمله همین برگردانهای «بارکس» بوده که البته او را بیشتر با نام «رومی» میشناسند.
(تصویر خالکوبی براد پیت با شعری از مولانا، شاعر بزرگ ادبیات ایران زمین)